ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Deutsche Sprachschule : Friedrich Schiller

Ιδιαίτερα μαθήματα

Στην σχολή μας υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης ιδιαίτερων μαθημάτων, τα οποία γίνονται ανα άτομο ή ανα δύο άτομα, σπάνια ανα τρία, και λειτουργούν εδώ και χρόνια με τεράστια επιτυχία.

Το κόστος, ανάλογα με το επίπεδο, κυμαίνεται από 15 έως 25 ευρώ την ώρα.

Ενδεικτικά, για τα επίπεδα Β1, Β2 το μάθημα κοστολογείται ανα άτομο 10 ευρώ η ώρα και γίνονται πάντα δύο συνεχόμενες ώρες εάν συμμετάσχουν 2 άτομα. Ο κάθε μαθητής καταβάλλει δηλαδή 20 ευρώ για δύο ώρες.

Εαν το μάθημα είναι ατομικό το μάθημα κοστολογείται 15 ευρώ η ώρα και γίνονται πάντα δύο συνεχόμενες ώρες. Ο ρυθμός του μαθήματος, σε αντίθεση με τα ομαδικά τμήματα καθορίζεται πάντα από τις απαιτήσεις και τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε μαθητή. Για το επίπεδο C1 το κόστος ενός δίωρου μαθήματος ανέρχεται στα 35 ευρώ εάν πρόκειται γιά ένα μαθητή ενώ για δύο μαθητές στα 50 ευρώ δηλαδή 25 ευρώ ανά άτομο.

Για το επίπεδο C2 το κόστος ανα μαθητή ανέρχεται στα 40 ευρώ και για δύο στα 60 δηλαδή 30 ευρώ ανά άτομο. Εκτός από τα κλασικά μαθήματα, προσφέρονται ειδικά μαθήματα προετοιμασίας για τα πτυχία του ινστιτούτου. Χορηγείται επίσης πλούσιο υλικό, ασκήσεις και προσομοιωτικά τεστ για τις εξετάσεις.

Τα μαθήματα γίνονται και μέσω Skype με την ίδια επιτυχία όπως και στην σχολή. Έτσι έχουμε την δυνατότητα να αναλαμβάνουμε μαθητές και εκτός Αθηνών ή και εκτός Ελλάδος διασφαλίζοντας την ποιότητα της προετοιμασίας και το υψηλό επίπεδο γλώσσας που παρέχει η σχολή μας λόγω της μακρόχρονης πείρας και του προσεγμένου προγράμματος, εν γένει θεωρείται η σχολή Friedrich Schiller από τις πλέον εξειδικευμένες πανελλαδικά τόσο στην διδακτική της γερμανικής όσο και στά ενίοτε πτυχία.

Οι απόφοιτοι της σχολής μπορούν να λάβουν και πιστοποίηση, η οποία αναγνωρίζεται ευρέως σε όλες τις γερμανόφωνες χώρες.