ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ

F-SCHILLER

Καλώς ήρθατε στο φροντιστήριο Γερμανικών Friedrich Schiller.

Το φροντιστήριο Γερμανικών Friedrich Schiller στην Αθήνα λειτουργεί από το 2001 με γνώμονα την γρήγορη και αποτελεσματική διδασκαλία της γερμανικής γλώσσας. 

Διδάσκουμε αποκλειστικά Γερμανικά και είμαστε εξειδικευμένοι στα υπερεντατικά τμήματα ενηλίκων. Η κάθε βαθμίδα διαρκεί ένα σχολικό έτος. Η διδακτέα ύλη είναι κατανεμημένη βάσει της δυνατότητας απορρόφησης ενός μεσαίου μαθητή, ώστε ούτε χρόνος να σπαταλάτε μάταια αλλά ούτε και να επιβαρύνεται ο μαθητής με υπερβολική μελέτη ώστε να είναι αδύνατη η εμπέδωση.

Έτσι επετεύχθη ένα ιδανικό πρόγραμμα κάλυψης κάθε βαθμίδας που ενδείκνυται βέβαια μόνο για υπερεντατικά τμήματα ενηλίκων. Στα 13 χρόνια λειτουργίας μας έχουμε δημιουργήσει τουλάχιστον 75 τμήματα σε όλα τα επίπεδα, χωρίς ποτέ να διαλυθεί ούτε ένα τμήμα και οδηγήσει στις εξετάσεις με τεράστια ποσοστα επιτυχίας.

Έχουμε προετοιμάσει δεκάδες φοιτητές για σπουδές στη Γερμανία κυρίως μεταπτυχιακά και απόφοιτους της ιατρικής για ειδικότητα. Έχουν φοιτήσει σε εμάς επίσης δεκάδες εργαζόμενοι, στους οποίους η άριστη γνώση Γερμανικών έπαιξε αποφασιστικό ρόλο στο επάγγελμα τους. 

Το φροντιστήριο διακρίνεται ιδιαιτέρως για τα υψηλό επίπεδο προετοιμασίας στα πτυχία C1, C2.Εδώ διδάσκει αποκλειστικά η διευθύντρια σπουδών Ντερβίση Άννα, η οποία διαθέτει 20 χρόνια εμπειρία στα πτυχία αυτά και αναλαμβάνει τουλάχιστον τρία τέτοια τμήματα κάθε χρόνο. Έχει δε σπουδάσει Γερμανική Φιλολογία και Παιδαγωγική σε γερμανικό πανεπιστήμιο και έχει εξειδικευτεί στην ανώτερη βαθμίδα της γερμανικής γλώσσας όπως και στη λογοτεχνία. 

Το χρονοδιάγραμμα που ακολουθούμε αλλά και μία προσεκτική οικονομική τακτική μας επιτρέπει να κρατάμε τις τιμές των διδάκτρων προσιτές για φοιτητές και εργαζόμενους και ιδανικές για σπουδαστές της μεσαίας τάξης. 

Γίνονται και ευκολίες πληρωμής εάν υπάρξει ανάγκη. 

Σας περιμένουμε να γνωρίσετε την ποιότητα της δουλειάς μας.